mediaredaktionen.se

Använd julgranskulor med namn på ett kreativt sätt

Vill du ge bort en gåva som mottagaren för alltid kommer att uppskatta? I sådana fall bör du överväga att skänka personen ifråga julgranskulor med namn. Du kanske egentligen inte har lust att ge bort en present som bara kommer till användning under en enda begränsad tid på året? I sådana fall behöver du dock inte oroa dig – julgranskulorna kan nämligen användas året runt på ett lite mer kreativt sätt. Läs vidare så berättar vi mer!

Julgranskulor med namn kan användas året runt om du är lite kreativ

Varje jul hänger vi svenskar kulor i granen samt dekorerar våra julgranar på andra sätt. Du kan med fördel välja att köpa julgranskulor med namn för att göra dessa dekorationer lite mer personliga. Detta är någonting som uppskattas av såväl barn som vuxna. Dessutom kan du faktiskt få användning för julgranskulorna året runt, bara du vågar vara lite kreativ när det kommer till användningen av dem.

Så kan du använda julgranskulorna på spännande och roliga sätt

Till exempel kan det vara innovativt och roligt att använda kulorna på följande sätt:

  • I en lykta. Varför inte ta de olika julgranskulorna och fylla en lykta med dem?! Lyktan ifråga kan du sedan välja att placera antingen inomhus eller utomhus. Och du behöver inte bara ställa fram den under julen utan kan med fördel ha den framme året runt. Detta är ett spännande och roligt sätt att använda kulorna även då de inte hänger i julgranen!
  • I en skål. Ett annat sätt att få användning för kulorna är att placera dem i en stor skål. Skålen kan du sedan ställa på bordet i vardagsrummet eller på någon annan plats där de får synas och glänsa. Om du vill kan du dekorera skålen lite ytterligare genom att till exempel lägga i grankottar eller lite grönt. Här kan du verkligen tänka lite utanför ramarna och se vad du kan tänkas komma på!
  • På oväntade platser. Du kan också ta dina julgranskulor med namn och hänga upp dessa på lite oväntade platser. Kanske hittar du några grenar utomhus som du kan ta in och måla med en vit, silverfärgad eller glittrande gyllene sprayfärg? Om så är fallet kan du sedan binda ihop grenarna och hänga kulorna i dem!